Skip to content

Bedrijfsadministratie

De starters die contact opnemen met Gerbo, zijn slimme starters. Zij hebben een duidelijke bestemming voor ogen en kennen hun kwaliteiten. Ze doen waar ze goed in zijn en laten de rest met een gerust hart over aan andere professionals. Want laten we eerlijk zijn: we zijn niet allemaal even goed in schilderen, honden trimmen, yogales geven, machines reviseren of boekhouden…
Veel eigenwijze zzp-ers zijn daar al op hun eigen wijze achter gekomen; alles zelf doen is niet altijd beter en in het geval van administratie zeker niet sneller.

Het voeren van een boekhouding is niet zo eenvoudig als al die apps u willen doen geloven. De belastingwetten vormen samen een ondoordringbaar woud van regeltjes maar ook van mogelijkheden, die u natuurlijk in uw voordeel wilt benutten. Neem dan gerust Gerbo in de arm, die als een ervaren Indiana Jones de weg voor u baant. Wij kennen de juiste afslagen en helpen u onderweg om financieel fit te blijven.

bedrijfsadministratie drechterland west friesland 2

Opzetten bedrijfsadministratie

company-target-discussion

Na de inschrijving bij de KvK kan uw ondernemersreis pas echt een vlucht nemen: met behulp van uw btw-nummer kunt u een zakelijke rekening openen en dan kan het grote verdienen beginnen. Maar… wat moet u precies allemaal bijhouden met betrekking tot de financiën?

Zzp-ers en kleine ondernemers zijn niet verplicht om de administratie en boekhouding uit te besteden. Een geordende administratie is echter wel noodzakelijk voor de aangifte inkomstenbelasting, die ondernemers ieder jaar moeten doen. Als er fouten worden gemaakt in de aangifte of als deze niet volledig is, kunt u een flinke naheffing of zelfs een boete krijgen. Daarnaast is een overzichtelijke administratie ook een interessante bron van informatie voor uzelf: u weet direct hoe u ervoor staat.

Ziet u er als een berg tegenop om de administratie in eigen beheer op te zetten en bij te houden? Bent u enthousiast zelf begonnen maar raakt u het spoor bijster? Dan kunt u op ieder moment bij Gerbo terecht.

Maak kennis met Gerbo

Administratie uitbesteden

Gerbo is een allround administratiekantoor, met hart voor úw zaak. We komen graag bij u langs voor een kopje koffie en een goed gesprek over uw plannen. Waar wilt u met uw bedrijf naar toe? Op welke punten kunt u financieel advies gebruiken? Gerbo is bij uitstek de sparringpartner die u als zzp-er soms mist. Met onze jarenlange ervaring in het veld kunnen we volledig aansluiten bij uw wensen.

Met Gerbo kunt u alle kanten op, zolang het maar vooruit is. Wij kunnen uw complete administratie voor u opzetten en beheren maar u ook slechts één keer per jaar ondersteunen bij het controleren van uw jaarstukken, voor u deze indient bij uw eigen boekhouder of bij onze accountant.

gerbo administratie

Een greep uit onze mogelijkheden:

Bedrijfsadministratie opzetten

Offertes opstellen

Facturen opmaken

E-mailverkeer beheren

Contact onderhouden met leveranciers en klanten

Controleren debet- en creditfacturen

Boekhouding verzorgen

Aangifte inkomstenbelasting / omzetbelasting doen

Adviseren over belastingvoordelen

Ondersteunen bij financiële planning

Kosten administratiekantoor

teamwork-success

Bent u als starter of zzp-er bang voor de kosten van een administratiekantoor? Gerbo kan u geruststellen; een ervaren administrateur of boekhouder kan zichzelf al binnen enkele maanden terug verdienen! De besparing zit namelijk niet alleen in het advies over belastingvoordelen aan het einde van het boekjaar maar juist in de vele kleine administratieve handelingen waar u zelf geen tijd voor heeft, geen zin in heeft en misschien te weinig verstand van heeft… Na een lange werkweek is het toch veel fijner om uw kostbare tijd te spenderen aan uw gezin en uw hobby’s, in plaats van aan uw administratie?
Gerbo zal daarentegen – als financieel specialist – uw opdracht snel en vakkundig afronden.

Volg het kompas van Gerbo en geniet van de reis die ondernemerschap heet.

“Gerbo, de financiële reisagent voor West-Friesland!”